Onafhankelijk financieel adviseur

Vind in VACbekwaam uw onafhankelijk financieel adviseur

Als u op het punt staat te gaan beleggen, besef u dan dat er vele uiteenlopende mogelijkheden bestaan. Mogelijk zijn uw wensen heel breed – en de markt is dit vanzelfsprekend ook. Geen gek idee dus om u uitgebreid te laten informeren over de talloze opties door een onafhankelijk financieel adviseur.

Onafhankelijk financieel adviseurBemiddeling met gekwalificeerde vermogensbeheerders

Die onafhankelijkheid is in deze wereld een groot goed. Vanzelfsprekend bemiddelt VACbekwaam op onpartijdige wijze, en dus zonder beïnvloeding van derden, tussen u en gekwalificeerde vermogensbeheerders en -adviseurs. Dat ziet u terug in onze werkwijze. U bent immers de enige die voor onze diensten betaalt, vanzelfsprekend op basis van no cure no pay. Vinden we geen geschikte partner met wie u in zee wilt, dan zijn er geen kosten aan onze diensten verbonden.

Kennis van de actuele markt

VACbekwaam richt zich op de belegger, zowel particulier als bedrijfsmatig. Ook de directeur-grootaandeelhouder en stichtingen die vermogen(s) hebben ondergebracht of dit in de toekomst van plan zijn te doen, weten ons bureau te vinden. Fiscalisten, financiële planners, advocaten, accountants- en administratiekantoren hebben er alle baat bij gekoppeld te worden aan een vermogensbeheerder die volledig aan de uitgangspunten en wensen tegemoetkomt. Wilt u verstandig beleggen en dat op uw geheel eigen wijze doen, met bijvoorbeeld oog voor groene ondernemingen, dan loont het een onafhankelijk financieel adviseur in te schakelen met kennis van de actuele markt. Krijg meer grip op de risico’s en behaal het hoogste rendement – en laat de kansen die voor u liggen vooral niet aan u voorbijgaan.

   Vermogensadviseur     Vermogensbeheer vergelijken     Contact